Битола

На 23.01.2009 година во нашето училиште беше мирно и достојно прославен роденденот на нашата мега ѕвезда Тоше Проески.

Во таа чест беа изложени сите албуми, портрети, постери, книги со ученички мисли со цел да се искажи големата загуба.

За овој настан не останаа рамнодушни медиумите кои сакаа да го забележат тоа што се случуваше во нашето училиште.